Lengva dirbti su įprastais produktais. Bet atsiradus naujiems, geresniems produktams dauguma konditerijos meistrų peržiūri savo receptus, kad siekti tobulumo ir konkurencingumo.
Šiais laikais kiekvieno asmeniškai, o ir daugumos verslų vieni iš siekių yra – geriau, natūraliau, sveikiau, efektyviau. Ir čia į pagalbą ateina Mauricijaus cukraus įvairovė kur kokybė ir meistriškumas puikiai dera siekiant geresnių rezultatų.
Mūsų rudo cukraus privalumai:
* Skirtingos rūšys padeda efektyviau pasiekti norimų rezultatų
* Jis visiškai natūralus, nerafinuotas iš genetiškai nemodifikuotų cukranendrių
* Kaina nedaug skiriasi nuo balto
* Jis yra taip pat saldus kaip ir baltas cukrus
* Jis kvepia, turi ne tik saldumą bet ir skonį
* Jame yra melasos maistingų medžiagų
* Jo šviesiai ruda spalva nepakeičia kepinių spalvos
* Pagerėja gaminių tekstūrą