Lengva dirbti su įprastais produktais. Bet atsiradus naujiems, geresniems  produktams dauguma konditerijos meistrų peržiūri savo receptus, kad siekti tobulumo ir konkurencingumo.
Šiais laikais  kiekvieno asmeniškai, o  ir daugumos verslų vieni iš siekių yra – geriau, natūraliau, sveikiau, efektyviau. Ir čia į pagalbą ateina Mauricijaus cukraus įvairovė kur  kokybė ir meistriškumas puikiai dera siekiant geresnių rezultatų.
 Mūsų rudo cukraus privalumai:

          *  Skirtingos rūšys padeda efektyviau pasiekti norimų rezultatų
          * Jis visiškai natūralus, nerafinuotas iš genetiškai nemodifikuotų cukranendrių
          *  Kaina nedaug skiriasi nuo balto
          *  Jis yra taip pat saldus kaip ir baltas cukrus
          *  Jis kvepia, turi ne tik saldumą bet ir skonį
          *   Jame yra  melasos maistingų medžiagų 
          *  Jo šviesiai ruda spalva nepakeičia  kepinių spalvos
          *   Pagerėja gaminių tekstūrą